Van den Dijssel isolatie
 

bedrijfspand isoleren in Aalst

bedrijfspand isoleren in aalst
 
bedrijfspandisolatie aalst

bedrijfspand isolatie aalst

 

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende bedrijfspand isolatie in Aalst? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van bedrijfspand isolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude. Vloeren en muren voelen warmer aan en het werkklimaat gaat met sprongen vooruit. Daarnaast werkt isolatie ook als geluidsdemping. Zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Dus minder last van omgevingsgeluiden en meer privacy voor de gesprekken 'in huis'. Isoleren werkt daarmee op meerdere vlakken door in het verbeteren van de werkomgeving.
En als bonus levert een beter werkklimaat ook nog een gezondere medewerkers op met een lager verzuimpercentage. Win-win-win dus.

Bedrijfspand isolatie Aalst

Met  bedrijfspand isolatie in Aalst doet u mee aan milieubewust en verantwoord werken. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw bedrijfspand in Aalst is spouwmuur isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe bedrijfspanden maar ook voor uw bestaande bedrijfspand. Door het gebruik van inblaaswol of parels kunnen we de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur vullen. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden bij spouwmuurisolatie in Aalst?

  • Glaswol; met name bekend van de spouwmuurisolatie tijdens de bouw. De rollen en platen glaswol die u vast wel eens gezien heeft. Om de spouw nadien te isoleren wordt inblaaswol gebruikt zoals dat van Knauf. Knauf Supafil
  • PUR schuim. PUR wordt veelal gebruikt voor het afdichten van gaten en kieren. PUR is alleen niet eenvoudig te recyclen en kan minder gezonde stoffen bevatten
  • Steenwol: gelijkend op glaswol. Steenwol isoleert minder dan glaswol qua temperatuur maar beter voor wat betreft geluid.
  • EPS parels. Deze parel zijn vervaardigd van Polystyreen. Ze scoren lager op het gebied van geluid en brandveiligheid maar zijn milieuvriendelijker en verminderen vochtproblemen. De parel die wij gebruiken zijn van BASF Neopixels

 

 

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over spouwmuurisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen