Van den Dijssel isolatie
 

kruipruimte isolatie venlo

Kruipruimte isoltaie Venlo
 
Kruipruimte-isolatie Venlo

kruipruimte isolatie venlo

Heeft u last van vocht en schimmel in uw huis in Venlo? Door uw kruipruimte te isoleren voorkomt u vocht en schimmel. Daarnaast zorgt het voor een energiebesparing. Afhankelijk van uw type woning, de bereikbaarheid van uw kruipruimte, het vochtigheidsgehalte in uw huis en het materiaal dat gebruikt wordt als isolatie kunnen wij voor u een offerte maken. De kosten van Kruipruimte isolatie liggen gemiddeld rond €20 euro per m2. Bij een oppervlakte van 60 m2 meter zou dat een besparing zijn van rond de €300 per jaar. Dat is een terug-verdien-tijd van ongeveer 4 jaar. Kruipruimte isolatie zorgt voor minder vocht en schimmel in uw huis. U leest hier welke mogelijkheden er zijn en wat kruipruimte isolatie kost.

Kruipruimte isolatie Venlo

Een groot aantal woningen in ons land hebben een kruipruimte. De holle ruimte onder de begane grond van het huis. Veelal is de functie van deze ruimtes waterleidingen en elektra te kunnen verbergen en te bereiken. De kruipruimte is meestal bereikbaar via één of meer luiken in de vloer. Door slechte afdichtingen van doorvoeringen van leidingen komt vochtige en koude lucht de woning binnen. Omdat een kruipruimte onverwarmd is zal deze steeds vocht blijven aantrekken. Ideaal om te isoleren dus met een maximaal rendement. Afhankelijk van het probleem zullen wij dan ook het materiaal adviseren. Er zal gekozen worden tussen isolatieparels (NeoPixels), Isolatieschelpen, Isolatiematrassen of isolatiechips.

Geen financiële middelen voor uw kruipruimte isolatie?

U kunt een beroep doen op het energiebespaarfonds! Het Nationaal Energiebespaarfonds is opgericht en er is 300 miljoen euro ingebracht om leningen mogelijk te maken. De leningen worden verstrekt tegen een rente van 3 tot 3½%. Deze leningen kunnen worden aangevraagd bij isolatiekosten tussen 2500 en 25000 euro. Zoals eerder vermeld zorg kruipruimte isolatie niet alleen voor minder vocht maar ook voor meer warmte in huis. Heeft u geen kruipruimte maar wilt u toch uw vloer isoleren dan kan dat op het moment dat u uw vloer vervangt. Het isolatiemateriaal kan dan onder de vloer worden aangebracht. Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan voor uw kruipruimte isolatie Venlo.

 Knauf Insulation Jetspray

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen