Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

28-11-2014

Bezoek van den Dijssel op Senioren Expo!


Categorie: Algemeen

Senioren Expo 2015

De 13de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 13 t/m zondag 18 januari in het NH Conferance Centre Koningshof te Veldhoven.

Openingstijden zijn iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

De eerste editie van de SENIOREN EXPO duurde vier dagen maar door de grote toeloop van bezoekers dwong ons de beurs te verlengen van vier naar zes dagen.

Het is nu al jaren een zeer druk bezochte zesdaagse beurs. SamenwerkingHet jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO-Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO-Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen. Maar de SENIOREN EXPO richt zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. Via onze media partner Wegener worden alle 750.000 50 plussers benaderd.De 50 plussers van nu, een goede doelgroep De omvangrijke doelgroep van 50 plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ‘achter de geraniums’ maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50 plussers zo’n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers.De conclusie is duidelijk: relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

Extra: Vraag via van den Dijssel uw reductie bon aan!

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen