Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

05-01-2015

Haal meer uit je spaargeld!


Categorie: Algemeen

De spaarrente is momenteel historisch laag. Met een beetje slimmigheid is het echter mogelijk om beter te sparen dan met de huidige rente die vaak niet hoger dan 1,5% is. TrosRadar heeft op 15-12-2014 aandacht aan dit onderwerp besteed. Eén van de slimme mogelijkheden is woningisolatie.

Door (oude) woningen te isoleren, wordt er enorm veel energiebesparing gerealiseerd. Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing houden de comfortabele warmte binnen. Dit betekent een aanzienlijk lagere energierekening. Door je woning grondig te isoleren bespaar je veel meer dan het geldt wat je aan isolatie besteed op een spaarrekening te zetten. Echt heel veel meer dan wanneer je niet voor woningisolatie kiest.

Sparen gaat veel sneller na isolatie!

MilieuCentraal heeft de rendementen van diverse soorten isolatie berekend en vergeleken met het rendement op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie levert het meeste rendement op; het is vergelijkbaar met een rente van maar liefst 12% op de spaarrekening! Vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van 8% en dakisolatie met 9% rente op een spaarrekening. Isolatie kost vaak maximaal een dag werk, levert weinig hinder op en u woont direct comfortabeler!

Vraag hier direct een gratis adviesgesprek aan.

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen