Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

22-04-2015

Van den Dijssel en Waalre Energie Loket gaan samen!


Categorie: Algemeen

Na Analyse van verschillende bedrijven op gebied van isolatie heeft het Waalre Energie Loket gekozen voor de firma Van den Dijssel.

Waalre Energie Lokaal (WEL) is een coöperatie die de toepassing van groene energie en energiebesparing nastreeft. Wij proberen samen met bewoners ‘groene’ initiatieven uit te werken om zo tot leuke interessante proposities te komen die we dan weer kunnen aanbieden aan de rest van de bewoners binnen Waalre.

Verbeter de wereld en begin bij jezelf! Een bekend gezegde en een spreekwoordelijke waarheid als een koe. En juist die koe pakken we als WEL bij de horens. En met succes want als ‘groen’ burgerinitiatief in de gemeente Waalre kunnen we inmiddels rekenen op de steun van o.a. de gemeente, de Rabobank Valkenswaard/Waalre en KT Waalre.

Medio 2012 werd de coöperatie Waalre Energie Lokaal UA opgericht. Met WEL is Waalre op weg om, naast het collectief inkopen van duurzame energie, zelf groene energie te produceren. Resultaat: innovatief, besparend en geweldig voor het milieu.

Sinds 26 juni 2013 is het voor de leden mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden groene energie en zonnepanelen via de coöperatie te bestellen. De leveranciers zijn na een zeer zorgvuldige selectieprocedure  door de werkgroepen van WEL gekozen. Direct na de presentatie hebben zich al diverse leden gemeld voor groene energie via WEL. Al ruim 20 huishoudens hebben in de week na de presentatie al afspraken gemaakt voor de plaatsing van zonnepanelen. Speciaal voor WEL is een container met 700 panelen gereserveerd. De eerste panelen zijn op 2 juli gelegd.

Check hier de site van WEL.

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen