Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

12-09-2016

Vanaf 15 september 2016 subsidie aanvragen


Categorie: Algemeen

vanaf 15 september 2016 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor isolerende maatregelen.

Je kunt 20% subsidie krijgen bij het doen van 2 isolerende maatregelen. Die moet je tegelijk laten uitvoeren. Op het arbeidsloon bestaat nog steeds de aantrekkelijke 6% BTW regel. 

Zo kan je dus met een combinatie van dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie of glasisolatie veel geld besparen en het sneller terug verdienen.

Je bespaart al snel honderden euro's!

Meer over de subsidieregeling en het aanvragen er van lees je op de website van het RVO

Sommige gemeentes en provincies hebben nog lokale subsidiepotjes die voor jou van toepassing kunnen zijn. Dat lees je op de energiesubsidiewijzer

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen