Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

10-10-2017

Kick-off Dag van de isolatie door Miss Nederland!


Categorie: Algemeen

De kick-off van de Dag van de Isolatie is komende vrijdag 27 oktober om 12 uur in Voorschoten. Op de Kniplaan 16-18 isoleert een plaatselijk isolatiebedrijf twee huizen.

Oorspronkelijk zou onze nieuwe staatssecretaris en 'groenste politicus', Stientje van Veldhoven, de openingshandeling verrichten. De kameragenda laat het helaas niet toe dat zij hierbij aanwezig kan zijn. Maarrrr..... niet getreurd! Onze kersverse Miss Nederland, Nicky Opheijzal de openingshandeling komen verrichten. Het plaatselijke bedrijf zet alles op alles om hier een mooi moment van te maken. Op een innovatie en ludieke methode trappen we de Dag van de Isolatie af, waarbij ook de nieuwste virtualreality-techniek wordt getoond. Een mooi moment om de Dag van de Isolatie ook echt op te starten! 

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen