Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

09-10-2018

Actie € 50,- retour beëindigd.


Categorie: Algemeen
Na een lange periode van de actie €50,- retour bij het aanbrengen van een nieuwe klant hebben we besloten de actie te stoppen.
Sinds geruime tijd liep bij Van den Dijssel na-isolatie de actie dat men €50,- retour kreeg op het moment dat een nieuwe klant werd aangebracht. Vanwege het grote aantal opdrachten door onder andere deze actie en de naderende winter periode moeten we stoppen met deze actie. Natuurlijk een fantastisch succes, maar de grote toeloop zorgt ervoor dat de wachttijd voor na-isolatie verder oploopt. Daarmee gaan we voorbij aan de snelle service die we graag aan onze klanten willen verlenen. Als we de actie blijven doorzetten gaan we ten onder aan ons eigen succes en dat kan voor ons en onze trouwe klanten niet de bedoeling zijn.

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen