Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

02-03-2020

Subsidie vastgesteld op € 84 miljoen voor isolatie eigenwoning


Categorie: Subsidie

De subsidie voor isolatie van de eigenwoning, gestart op 2 september 2019, is vastgesteld op € 84 miljoen.
Kom dus niet te laat, want op = op.

De subsidie energiebesparing eigen huis, kortweg SEEH, is vastgesteld op € 84 miljoen. Volgens de stand van 1 februari 2020 is daarvan inmiddels ruim € 3,5 miljoen uitgekeerd. Voor nog eens ruim € 13 miljoen zijn aanvragen binnen gekomen. De subsidiepot wordt dus steeds kleiner. De huidige stand kunt u nalezen op de website van RVO Nederland.

U kunt SEEH aanvragen voor energiebesparende maatregelen als het uw eigenwoning en hoofdverblijf betreft. De subsidie voor energiebesparende maatregelen bedraagt maximaal € 10.000 per woning. Als u het zeer energiezuinig pakket uitvoert, dan bedraagt de subsidie zelfs maximaal € 15.000.

Na isolatie, spouwmuurisolatie

Wilt u voor de subsidie in aanmerking komen dan vraagt u allereerst een maatwerkadviesrapport aan. Daarna laat u 2 energiebesparende maatregelen uitvoeren. Voor zowel het adviesrapport als de maatregelen kunt u subsidie aanvragen. Wij helpen u graag met zowel het adviesrapport, de subsidie aanvraag als logischerwijs de energiebesparende maatregelen.

In een eerder nieuwsbericht van ons kunt u lezen dat er wel eisen worden gesteld aan de minimale isolatiewaarden. Ook het te isoleren aantal vierkante meter per woningtype heeft een minimum. Een en ander ontvangt u ook in het advies rapport en kunt u ook nalezen op de website van RVO Nederland.

Gemiddeld gezien is de subsidie voor isolatie nu 20 procent van de totale kosten. Daarvoor moet u dan 2 isolatiemaatregelen combineren.

Bij Van den Dijssel kunt u terecht voor meerdere isolatiemaatregelen. Zowel spouwmuur isolatie als, vloer en dakisolatie worden door ons regelmatig uitgevoerd. Voordeel voor u dat alle werkzaamheden door 1 leverancier worden geregeld. Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag telefonisch of via het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend informatie aan. Of direct een offerte voor het laten isoleren van uw woning. 

 

 

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen