Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

02-04-2020

Informatie van branche organisatie Venin over na-isolatie tijdens de corona-crisis.


Categorie: Spouwmuurisolatie

Een informerend video bericht van de branche organisatie Venin over na-isolatie werkzaamheden tijdens de corona (COVID19) crisis.

Bedrijven zoals Van den Dijssel na-isolatie, die zijn aangesloten bij de Venin, zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. Deze richtlijnen zijn nog eens aangescherpt tijdens de huidige corona-crisis.

Daardoor kunnen geplande isolatie werkzaamheden gewoon plaatsvinden. Ook nieuwe klussen kunnen gewoon ingepland worden.

 

 

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken voor na-isolatie van uw woning?
Neem dan contact met ons op.

Op de website van Venin kunt u meer informatie vinden over de keuringen die door hen worden uitgevoerd. Ook over de certificering van bedrijven.
Mochten er bij uitzondering toch problemen optreden dan kunt u daar ook lezen over de geschillenregeling en hoe u hiervan gebruik kunt maken.

Boven alles geldt: denk aan uzelf en blijf gezond.

 

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen