Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

12-07-2020

Subsidie regeling energiebesparing eigen huis tijdelijk verhoogd


Categorie: Subsidie

De subsidie voor het laten uitvoeren van 2 of meer energiebesparende maatregelen is tijdelijk verhoogd van 20 procent naar 30 procent van de gemaakte kosten.

Deze verhoging van de subsidie geldt voor alle maatregelen uitgevoerd tussen 1 juni en 31 december 2020. Zie ook de website van de rijksoverheid.

subsidie verhoging naar 30 procent

De overheid wil hiermee mensen tegemoet komen in deze onzekere tijden. Er moeten nog steeds minimaal twee isolatiemaatregelen worden uitgevoerd. Het maximale subsidie bedrag blijft €10.000,-. Alle overige voorwaarden blijven ook ongewijzigd.

In totaal heeft het rijk 84 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de SEEH (Subsidieregeling energiebesparing eigen huis). Op 1 mei van dit jaar was hiervan nog ruim 70 miljoen beschikbaar. Met de verhoging van het subsidie percentage hoopt men een nieuwe impuls te geven aan de investeringen in energiebesparing. Het maakt een beslissing om uw huis te verduurzamen mogelijk wat makkelijker. Daarbij wordt de terugverdientijd van uw investering natuurlijk ook korter.

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen