Van den Dijssel isolatie
 

Prijs Spouwmuurisolatie

Prijs Spouwmuurisolatie
 
Prijzen spouwmuurisolatie

Prijs Spouwmuurisolatie vanaf € 12,50 per m2

De prijzen van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van materiaal en van de ruimte die gevuld dient te worden. Zo kunnen we spouwmuurisolatie van Knauf al vanaf € 12,50 per m2 leveren. Knauf Supafil is een inblaaswol met zeer veel positieve eigenschappen.

 

Als vormen van isolatie werken wij naast Supafil inblaaswol ook met Neopixels. Neopixels zijn milieuvriendelijke parels die voor 98% uit lucht bestaan. Ook Neopixels hebben vele voordelen en hebben een hogere isolatiewaarde dan de meeste andere EPS parels.

Via het formulier hiernaast kunt u eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een offerte met duidelijk uitleg. Daardoor weet u direct waar u aan toe bent.

U kunt natuurlijk ook altijd even met ons bellen op 040-2539110. We kunnen u dan mogelijk al meer gericht geheel gratis en vrijblijvend een prijsopgave doen. Een prijs per m2 voor het isoleren van een spouwmuur is namelijk van veel factoren afhankelijk:

  • Aantal m2
  • Diepte van de spouwmuur, het aantal centimeters op te vullen ruimte tussen de beide muren
  • Boordiameter
  • Soorten isolatiemateriaal
  • Het soort voeg
  • en de bereikbaarheid van de woning en de muren

De totale investering is vooral afhankelijk van de oppervlakte van de gevels van de woning en de ruimte dus de beide muren. En deze investering kan sterk omlaag door de mogelijkheid van subsidie.

 

Spouwmuurisolatie aanbrengen

 

Prijs Spouwmuurisolatie vanaf € 12,50 per m2

De prijs van spouwmuurisolatie is natuurlijk de aanschafprijs inclusief het aanbrengen. Daar komen geen kosten meer bij. Als u bedenkt dat u deze kosten in een aantal jaren weer terugverdiend aan de besparing aan energiekosten is het een investering die uiteindelijk meer opbrengt dan uw spaargeld op de bank.

Besparing gasverbruik of elektriciteit

Daarbij is het één van de voordeligste isolatievoorzieningen per vierkante meter. Voor een prijs vanaf € 12,50 per m2, afhankelijk van het gekozen materiaal en de ruimte tussen de muren die gevuld moet worden, kunt u al spouwmuurisolatie laten aanbrengen. De woning is binnen één dag van isolatie voorzien.

Het inblazen van een spouwmuur geeft weinig overlast tijdens het aanbrengen. Er worden kleine gaten geboord in het voegwerk waar doorheen het isolatiemateriaal wordt ingeblazen.

Ook voor woningen gebouwd tussen 1920 en 1950, die vaak smallere voegen hebben, hebben wij een oplossing. Na inblazen worden de gaten opnieuw gevoegd. En alles wordt natuurlijk keurig opgeruimd.

Uw investering die het kost om spouwmuurisolatie te laten aanleggen verdient u in gemiddeld 3 tot 4 jaar terug. Dit is ook afhankelijk van het gekozen isolatiemateriaal waarmee u uw huis laat isoleren. En met de stijgende energieprijzen verdient u de investering nog sneller terug. Voor elke m3 gas of kWh elektriciteit besparing houdt u meer euro’s in uw portemonnee over. 

Als tijdens de bouw geen isolatie was aangebracht start u direct met energie te besparen. Winst voor u en het milieu zelfs al gaat het om duurzame energie. En een verbetering van het energielabel van uw woning.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen