Van den Dijssel isolatie
 

Dak isoleren in Helmond

dak isolatie helmond
 
dakisolatie helmond


dak isolatie helmond

 

 

Een niet geïsoleerd huis verliest ongeveer 30% van de warmte via het dak.
Door uw dak te isoleren bespaart u dus snel en is de terugverdientijd kort. Dakisolatie houdt de warmte beter in uw huis, aangezien warme lucht opstijgt.
Door het dak met isolatiemateriaal te bekleden, bespaart u flink op de stookkosten. U kunt zowel de binnen- als de buitenzijde van een schuin dak of een plat dak isoleren. Ook kunt u de keuze maken om uw zoldervloer te isoleren. Een dak kan zowel aan de binnen als de buitenkant geïsoleerd worden. Onze specialiteit is dakisolatie d.m.v. een zogenaamd timber frame. Over de balken word een folie gespannen. Tussen de balken en de folie wordt inblaaswol geblazen. Na het inblazen van de inblaaswol kunnen de binnenmuren of de binnenkant van het hellend dak probleemloos worden afgewerkt met vaste wand materialen om binnen ruimtes te kunnen creëren.

Zoldervloer isolatie Helmond

Bij zoldervloerisolatie wordt er veelal vanuit gegaan dat de ruimte niet wordt benut als leefruimte. De bodem van de zolder wordt in dat geval bedekt meet een laag isolatiewol. De meest gebruikte soorten voor de isolatie van een dak zijn EPS parels, PUR, PIR en glaswol.

Supafil Timber Frame als de perfecte dakisolatie

Supafil Timber Frame is gemakkelijk en snel te verwerken, en laat geen vuil na. Toch is het na-isoleren van hellende daken of het isoleren van houtskeletbouw woningen, een vakwerk dat door een Supafil Erkend Installateur moet worden uitgevoerd. Hij zorgt ervoor dat Supafil perfect verdeeld wordt zodat u er het maximale rendement uit haalt. Uw dak krijgt daardoor een hoge isolatiewaarde

Hoe gaan we te werk

Eerst wordt onderzocht of de woning of het schuine dak geschikt is voor het inblazen van isolatie. Bij bestaande hellende daken moet een dampopen onderdak aanwezig zijn.
Zowel bij het isoleren van houtskeletbouw woningen als het isoleren van hellende daken moet een dampscherm geplaatst worden, dit om een correcte damp huishouding te kunnen garanderen.
Na het inblazen van de inblaaswol kunnen de binnenmuren of de binnenkant van het hellend dak probleemloos worden afgewerkt met vaste wand materialen om binnen ruimtes te kunnen creëren.

Terugverdien tijd voor dakisolatie Helmond

De terugverdientijd van dak isolatie ligt tussen de 3 en 7 jaar. Afhankelijk van de gebruikte methode en materiaal. Maar de directe winst zit hem natuurlijk in het verhoogde wooncomfort. Uw huis voelt veel aangenamer.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden van het isoleren van het dak van uw woning, vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over dakisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen