Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Meer over van den Dijssel
 
Over van den Dijssel

Over ons

Onze informele en efficiënte werkwijze, waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt, is voor vele opdrachtgevers een verademing. Wij zijn heel "gewoon" en als u dat combineert met de vele expertises die wij in huis hebben, ervaren veel klanten ons als bijzonder. U kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine isolatie werkzaamheden op het gebied van na-isoleren. Geen uitdaging is ons te groot.

Het gemiddelde cijfer wat wij als referentie van onze klanten krijgen. Daar zijn we trots op. Op onze referentiepagina ziet u meer specifiek de waarderingen.

Ook zijn wij in bezit van alle nodige certificaten op Nederlands gebied. U bent bij ons team in goede handen. Door onze diverse experts met verschillende disciplines en vakgebieden bieden wij u een hoge kwaliteit dienstverlening tegen scherpe prijzen. Van den Dijssel is leverancier van besparingen! Door het isoleren van uw woning bespaart u al snel honderden euro's per jaar.

Of we nu uw vloer isoleren, de spouwmuur onder handen nemen, het dak na-isoleren, of alle isolatie mogelijkheden in een keer aanpakken, kwaliteit en service verliezen we bij Van den Dijssel nooit uit het oog. In het kort enkele technieken:

  • Dakisolatie: SUPAFIL TIMBER FRAME ALS DE PERFECTE DAKISOLATIE. Supafil Timber Frame is gemakkelijk en snel te verwerken, en laat geen vuil na.
  • Vloerisolatie: VLOERISOLATIE & KRUIPRUIMTE ISOLATIE MET JETSPRAY. De innovatie en milieuvriendelijke oplossing voor het isoleren van kruipruimtes.
  • Spouwmuurisolatie: Wilt u besparen op uw energiekosten maar heeft u geen groot budget voor gevelisolatie? Overweeg dan spouwmuurisolatie.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie (zie hier het geschillenreglement van Venin) die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.

Aarzel niet en neem contact met ons op, onze Nederlands experts staan graag voor u klaar!

Ons werkgebied is Brabant in Nederland.

 

Volg ons op Facebook

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen