Van den Dijssel isolatie
 

Houten vloer isoleren in Nuenen

houten vloerisolatie Nuenen
 
houten vloerisoaltie Nuenen

Houten vloerisolatie Nuenen

Bent u op zoek naar een energiebesparende en milieuvriendelijk houten vloerisolatie in Nuenen? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van houten vloerisolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude. De vloer zal warmer aanvoelen omdat er minder warmte verloren gaat. Een aangenamer woonklimaat is het gevolg.

Houten vloerisolatie Nuenen

Met houten vloerisolatie in Nuenen doet u mee aan milieubewust, energiebesparend en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Nuenen is vloer isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen maar ook voor uw bestaande woning. Door het gebruik van Knauf Jetspray kunnen we de onderkant van uw houten vloer isoleren. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Wat is het verschil tussen bodemisolatie en vloerisolatie?

Bij bodemisolatie wordt de grond van de kruipruimte bedekt. Veelal doen we dit met isolatie parels van Neopixels. Bij vloerisolatie wordt de onderkant van een houten vloer bespoten. De kruipruimte blijft dus vrij. De onderkant van de houten vloer wordt bespoten met een speciale spray van minerale vezels. Zou houdt u plaats over om bijvoorbeeld uw leidingwerk te controleren of uw wijn voorraad koel te houden.

In de meeste woningen bevindt de houten vloer zich tussen de beneden verdieping en de eerste verdieping en ook tussen de verdieping en de zolder. Juist deze vloeren zijn met de houten vloerisolatie in de vorm van JetSpray uitstekend te isoleren. JetSpray behoort tot de ‘Supafil’-familie. Meest bekend is Supafil Cavity voor het na-isoleren van spouwmuren. De Supafil TimberFrame voor houtachtige constructies en Supafil Loft voor niet-beloopbare zolders complementeren het Supafil-assortiment en zijn uitermate geschikt voor alle houten vloeren.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over houten vloerisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen