Van den Dijssel isolatie
 

huis isolatie helmond

Huisisolatie Helmond
 
spouwisolatie Helmond

Huisisolatie Helmond

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende huisisolatie in Helmond? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van huisisolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude.

Huisisolatie Helmond

Met huisisolatie in Helmond doet u mee aan milieubewust en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Helmond is spouwmuurisolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen maar ook voor uw bestaande woning. Door het gebruik van inblaaswol of parels kunnen we de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur vullen. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Naast spouwmuurisolatie kunnen we uw huis ook voorzien van vloerisolatie. Spouwmuurisolatie levert het meeste rendement op; het is vergelijkbaar met een rente van maar liefst 12% op de spaarrekening! Een goeie derde is vloerisolatie. Deze isolatie is vergelijkbaar met een rente van 8%. Dakisolatie levert vergelijkbaar met 9% rente op een spaarrekening nog net 1% meer op. Isolatie kost vaak maximaal een dag werk, levert weinig hinder op en u woont direct comfortabeler!

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110.
Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees meer over huisisolatie op de pagina van Milieu Centraal

Wat kost huisisolatie in Helmond?

Voor een gemiddelde tussenwoning kost spouwmuurisolatie € 750. De besparing per jaar is ongeveer € 210. Dat is 320 m3 gas. Voor een vrijstaand huis is de besparing ongeveer het viervoudige. De kosten voor isolatie zijn dan natuurlijk ook 4 keer hoger.
De terug verdien tijd is dus ergens rond 4 jaar! Een dergelijke investering is dus snel terug verdiend

Wat zijn de verschillende mogelijkheden bij spouwmuurisolatie in Helmond?

  • Glaswol; met name bekend van de spouwmuurisolatie tijdens de bouw. De rollen en platen glaswol die u vast wel eens gezien heeft. Om de spouw nadien te isoleren wordt inblaaswol gebruikt zoals dat van Knauf. Knauf Supafil
  • PUR schuim. PUR wordt veelal gebruikt voor het afdichten van gaten en kieren. PUR is alleen niet eenvoudig te recyclen en kan minder gezonde stoffen bevatten
  • Steenwol: gelijkend op glaswol. Steenwol isoleert minder dan glaswol qua temperatuur maar beter voor wat betreft geluid.
  • EPS parels. Deze parel zijn vervaardigd van Polystyreen. Ze scoren lager op het gebied van geluid en brandveiligheid maar zijn milieuvriendelijker en verminderen vochtproblemen. De parel die wij gebruiken zijn van BASF Neopixels

Subsidies in Helmond voor huisisolatie

Subsidies worden door gemeenten geregeld. Per gemeente kan dat dus een verschil zijn. Om er achter te komen of in uw gemeente ook subsidie mogelijk is kunt u de Energiesubsidiewijzer raadplegen.

Wanneer komt mijn huis in Helmond in aanmerking voor huisisolatie?

Als uw huis gebouwd is tussen 1920 en 1975 komt het altijd in aanmerking voor huisisolatie. Natuurlijk zijn er nog wel een aantal voorwaarden zoals een schone spouw zonder puin en een solide voegwerk tussen de stenen. Is uw huis gebouw tussen 1976 en 1979 dan is het mogelijk dat de isolatie verbeterd kan worden. Huizen uit die jaren zijn wel geïsoleerd, maar dat kan te wensen over laten. Woningen gebouwd ná 1979 zijn vrijwel altijd goed geïsoleerd en kunnen we niet isoleren.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen