Van den Dijssel isolatie
 

Spouwmuurisolatie met Neopixels ®

 
Neopixels ®

Neopixels ®. De beste keuze in isolatie

Het isoleren van uw bestaande spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening. En dus uw portemonnee. En dat maakt isoleren interessant. 

Het isoleren van uw bestaande spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening. En dus uw portemonnee. En dat maakt isoleren interessant. 

Daarnaast zal uw woning na de isolatie een hoger energielabel krijgen,  waardoor de waarde van uw woning stijgt.
Check hier uw huidige energielabel.

 

Energielabel

 

In tegenstelling tot vele andere aanbieders maakt van den Dijssel daarbij gebruik van speciale milieuvriendelijke Neopixels. De derde generatie Neopixel die voor 98% uit lucht bestaat en die besparingen op lange termijn garanderen. Daarbij zorgt de toevoeging van grafiet voor een betere reflectie van koude en warmte.

Deze lichtgewichte Neopixel is in bijna alle gevallen de meest voordelige oplossing voor het isoleren van spouwmuren. Met een vanaf prijs van € 12,50 per m2 bij Van den Dijssel.
Daarnaast is het ook nog eens een van de beste oplossingen. Ongeacht hoe hoog, dik, dun, kort of lang deze ook is.

Isoleren met Neopixels voorkomt vochtproblemen!

De gesloten celstructuur van onze Neopixels voorkomt vochtproblemen. Waar andere materialen vocht niet kunnen reguleren, kunnen onze parels dat wel. Onze Neopixels nemen zelf geen water of waterdamp op. Zo zorgen ze ervoor dat vocht dat door de buitenmuur naar binnendringt, via de spouw wordt afgevoerd. 

Kiest u voor Van den Dijssel, dan kiest u dus voor zekerheid en voorkomt u eventuele vochtproblemen in huis. De muren ademen als het ware. Ze voeren eventuele waterdamp via de onderlinge ruimte tussen onze parels naar buiten toe af. 

Ook als de buitenmuren zijn geverfd. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat deze verf dampdoorlatende eigenschappen heeft. Onze isolatie adviseurs komen bij u altijd eerst de situatie bekijken en beoordelen. Dus mocht u twijfelen dan kunnen zij deze twijfels direct wegnemen.

Rc-waarde Neopixels is ongekend hoog in uw spouwmuur: Rc-waarde van 2,1!

Onze grijze parel is de meest effectieve isolator. Met een Rc-waarde van 2,1 en een lambda waarde van 0.033 W/mk. Geen ander materiaal dat hier ook maar enigszins in de buurt komt. 

Door de Neopixels te verlijmen met een unieke milieuvriendelijke natuurlijke lijm (Neofixx), ontstaat een dikke solide plaat. Bij een spouwmuurdikte van 6 cm levert dit al een optimaal resultaat op. 

Elke centimeter dat de spouwmuur dikker is, geeft logischerwijs een nog effectiever resultaat. Om een voorbeeld te geven;  Een laag van 10 centimeter parels heeft een Rc-waarde die oploopt tot 3.0!

 

Isolatiewaarde neopixels per spouwdikte

Technische voordelen van Neopixels

Het isoleren van uw spouwmuren met Neopixels heeft eigenlijk alleen maar voordelen, want: 

•   Eenvoudige plaatsing zonder breekwerk in één dag


•   Zeer hoge en blijvende isolatiewaarde


•   Geen koudeval van muren, geen tocht


•   Lambda waarde 0.033 W/mk


•   Geen verzakkingen wegens verlijming


•   Dampdoorlatende, vochtbestendige en vochtregulerende isolatie


•   Milieuvriendelijk, energiebesparend

•   100% recyclebaar


•   Comfort verhogend: warm in de winter, koel in de zomer

•   Brandreactie is vlamdovend

•   dichtheid ca 20 kg/m3

 

Vragen over Neopixels of andere spouwmuurisolatie oplossingen?

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze Van den Dijssel isolatie adviseurs. Zij vertellen u de vele voordelen van spouwmuurisolatie. 

Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. En dat binnen een dag.

U kunt bij ons terecht voor het laten isoleren van uw spouwmuren en kruipruimte. Voor uw zolder en dak. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. 

En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren. Wij helpen ook ook bij het opstellen en indienen van uw subsidie aanvraag.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie (zie www.venin.nl/geschillenregeling)  die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen