Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

01-10-2017

Dag van de Isolatie 2017


Categorie: Algemeen

De Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland (VENIN) organiseert op 3 november 2017 de Dag van de Isolatie. Tijdens deze dag worden door heel het land tientallen huizen geïsoleerd en terplekke kunnen belangstellenden zien wat er bij de isolatie van een huis komt kijken en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van subsidies, financieringen en besparingen. Op 4 november wordt er extra geïsoleerd: isolatiebedrijven aangesloten bij VENIN zullen dan sportclubs isoleren. Ook hier kunt u een kijkje komen nemen en u laten informeren. 

Dag van de Isolatie

Van den Dijssel en andere isolatiebedrijven presenteren zichzelf, soms op ludieke wijze, in wijken, bij woningen en of op centrale punten in gemeenten. Wethouders, prominenten en politici, helpen mee om geïnteresseerden met eigen ogen te laten zien dat het isoleren van een woning relatief eenvoudig en binnen een dag te realiseren is. Woningisolatie verdiend zichzelf snel terug, levert meer wooncomfort op en draagt positief bij aan het milieu.

  • Op vrijdag 3 november worden er woningen geïsoleerd.
  • Op zaterdag 4 november worden sportclubs voorzien van een warm onderkomen.

 

Wat zijn de mogelijkheden voor uw huis?

Naast het feit dat de energierekening daalt en de waarde van de woning toeneemt doordat deze een beter energielabel krijgt, is het wellicht extra aantrekkelijk om te gaan isoleren doordat uw gemeente subsidie beschikbaar stelt.

Alle informatie vindt u hier:

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen