Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

28-01-2013

Samen aankoop spouwmuurisolatie!!


Categorie: Spouwmuurisolatie

Bij deze zijn wij blij u mede te mogen delen dat van den Dijssel na-isolatietechnieken uitgekozen is door het IOK (Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen) voor het....

Bij deze zijn wij blij u mede te mogen delen dat van den Dijssel na-isolatietechnieken uitgekozen is door het IOK (Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen) voor het aanbrengen van de Knauf Supafil inblaaswol in cluster Olen, Herselt, Laakdal en Westerlo wat betreft de samenaankoop.

Als extra garantie ontvangen al onze klanten in deze gemeenten van onze zijde een thermografische rapportage na de isolatiewerken zodat onze klant zelf kan zien dat alles op en top geisoleerd is.

Vind HIER meer info over de samenaankoop van het IOK.

Wilt u in uw woonwijk/gemeente ook een samenkoop van isolatie organiseren staan wij u graag bij.

 

Het van den Dijssel isolatie team

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen