Van den Dijssel isolatie
 

spouwmuurisolatie Hoogeloon

spouwmuurisolatie Hoogeloon
 
spouwisolatie Hoogeloon

Spouwmuurisolatie bij u in Hoogeloon

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende spouwmuurisolatie in Hoogeloon? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van spouwmuurisolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude.

Spouwmuurisolatie Hoogeloon

Met spouwmuurisolatie in Hoogeloon doet u mee aan milieubewust en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Hoogeloon is spouwmuur isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen maar ook voor uw bestaande woning.

Door het gebruik van Knauf Supafil inblaaswol of Neopixels EPS parels kunnen we de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur vullen. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over spouwmuurisolatie

of op de pagina voor energie besparen op de website van Milieu Centraal

 

Energielabel

Isoleren van een spouwmuur

De gemiddelde besparing op uw gasverbruik is afhankelijk van het type woning wat u isoleert. Dit is eenvoudig te verklaren door het aantal buitenmuren aan uw woning. Hoe meer buitenmuren hoe hoger het gemiddelde besparingscijfer bij isolatie van die buitenmuren de uit een spouwmuur bestaat.

 

Type woning Gemiddelde besparingscijfers
Tussenwoning 10 à 12% van het gasverbruik
Hoekwoning 20 à 22% van het gasverbruik
Vrijstaande woning 22 à 24% van het gasverbruik

Wat kost spouwmuurisolatie in Hoogeloon?


Voor een gemiddelde tussenwoning kost isolatie € 750. De kosten worden berekend per vierkante meter en zijn afhankelijk van het gekozen materiaal.

De besparing per jaar is ongeveer € 210. Dat is 320 m3 gas. Voor een vrijstaand huis is de besparing ongeveer het viervoudige. De kosten voor isolatie zijn dan natuurlijk ook 4 keer hoger.
De terug verdien tijd is dus ergens rond 4 jaar! Een dergelijke investering is daarmee snel terug verdiend met een goed geïsoleerde woning.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden bij spouwmuurisolatie in Hoogeloon?


  • Glaswol; met name bekend van de spouwmuurisolatie tijdens de bouw. De rollen en platen glaswol die u vast wel eens gezien heeft. Om de spouw nadien te isoleren wordt inblaaswol gebruikt zoals dat van Knauf. Knauf Supafil
  • PUR schuim. PUR wordt veelal gebruikt voor het afdichten van gaten en kieren. PUR is alleen niet eenvoudig te recyclen en kan minder gezonde stoffen bevatten
  • Steenwol: gelijkend op glaswol. Steenwol isoleert minder dan glaswol qua temperatuur maar beter voor wat betreft geluid.
  • EPS parels. Deze parel zijn vervaardigd van Polystyreen. Ze scoren lager op het gebied van geluid en brandveiligheid maar zijn milieuvriendelijker en verminderen vochtproblemen. De parel die wij gebruiken zijn van BASF Neopixels

 

 

Subsidies in Hoogeloon voor spouwmuurisolatie


Sinds 2 september 2019 is de regeling SEEH (Subsidie Energiebesparing Eigen Huis) weer open. Als u eigenaar en bewoner bent van uw woning kunt u weer in aanmerking komen voor deze subsidie. Een voorwaarde daarvoor is dat u twee of meer energiebesparende isolatiemaatregelen heeft uitgevoerd en betaald.

Daarnaast worden subsidies door gemeenten geregeld. Per gemeente kan dat dus een verschil zijn. Om er achter te komen of in uw gemeente ook subsidie mogelijk is kunt u de Energiesubsidiewijzer raadplegen. Daar kunt u snel achterhalen welke energiebesparende maatregelen in aanmerking komen voor subsidie.

In elk geval krijgt u het lage btw tarief van 9% in plaats van 21%. Ook bestaat de mogelijkheid om voor jouw woning voordelig te lenen via het Nationaal Energiebespaarfonds. Lees daarover meer op onze subsidies pagina.

Wanneer komt mijn huis in Hoogeloon in aanmerking voor spouwmuurisolatie?


Als uw huis gebouwd is tussen 1920 en 1974 komt het vrijwel altijd in aanmerking voor spouwmuurisolatie. Natuurlijk zijn er nog wel een aantal voorwaarden zoals een schone spouw zonder puin en een solide voegwerk tussen de stenen. En of er sowieso een spouwmuur bestaat.

Is uw huis gebouw tussen 1975 en 1979 dan is het mogelijk dat de isolatie verbeterd kan worden. Huizen uit die jaren zijn wel geïsoleerd, maar dat kan te wensen over laten. Woningen gebouwd ná 1979 kunnen wij waarschijnlijk niet na-isoleren. Isoleren van de spouwmuren is in deze woningen al tijdens de bouw gebeurt.

Meer weten over de mogelijkheden voor het laten isoleren van uw woning? Laten controleren of uw woning geschikt is voor na-isolatie? Meer weten over een soort isolatiemateriaal?
Of de voordelen van spouwmuurisolatie nog eens willen bespreken? Voor alle vragen kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen via het hiernaast getoonde contact formulier.

Garantie is vanzelfsprekend bij Van den Dijssel


Van den Dijssel is een gecertificeerde onderneming en voldoet daarmee aan strenge richtlijnen. Zowel het Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen (IKOB) en BV Kwaliteitsverklaringen Bouw (BKB) hebben ons gecertificeerd. Daarnaast werken we volgens een KOMO procescertificaat, hét nationale keurmerk voor de bouwsector. Dit certificaat is door VROM geaccepteerd als bewijs dat aan het Bouwbesluit wordt voldaan.

Kijk voor meer info over de beoordelingsrichtlijnen op de website van het SKG-IKOB. Dit geeft u garanties ten aanzien van de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid.

Ook is van den Dijssel voorzien van alle Belgische certificaten zoals ATG. Hierdoor kunt u van alle subsidies genieten van zowel de overheid als de gemeente.

Van den Dijssel geeft u 15 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde werkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze van aanbrengen. De garantie is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. Uw investeringen kunt u vaak 1 op 1 doorberekenen in de verkoopprijs.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN geschillencommissie (zie Venin klachtenprocedure) die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen