Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

26-07-2010

Van de Dijssel haalt IKOB-BKB certificaat!


Categorie: Algemeen

Zoals gezegd, goed isoleren is vakwerk. Wanneer u uw woning laat isoleren door een bedrijf dat is gecertificeerd door IKOB-BKB weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

Van den Dijssel is gecertificeerd door IKOB-BKB en levert dus de kwaliteit om aan deze kwaliteitsstandaard te voldoen. Wilt u meer weten over deze certificering en de bijbehorende eisen, neemt u dan een kijkje op de website van SKG-IKOB.
U weet dan ook zeker wat u krijgt als u uw woning door ons laat isoleren. In dit geval
  • krijgt u vooraf een betrouwbaar en objectief advies;
  • werkt u met een uitstekend opgeleid bedrijf dat beschikt over het KOMO-procescertificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie;
  • heeft u alle isolatiemaatregelen in één hand;
  • bent u gegarandeerd van een strenge kwaliteitsbewaking;
  • loopt u geen risico´s;
  • krijgt u 10 jaar garantie

 

Van den Dijssel is zich continu aan het door ontwikkelen. We streven doorlopend naar de hoogst haalbare kwaliteit waarbij service richting klant altijd hoog in ons vaandel staat. Want ook service is een kwaliteitsstandaard waar wij ons graag aan houden. En zeker geen loze belofte. Houd daarom onze website in het oog voor verdere ontwikkelingen.

Van den Dijssel na-isolatie brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van na-isolatie. Onze nieuwberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als Van den Dijssel niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.

Voor een toelichting of nader advies over de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
Natuurlijk mag u ook direct een offerte aanvragen via het hier getoonde formulier. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op of verzenden we aan u de offerte of gevraagde informatie.

Van den Dijssel. De specialist in na-isolatie.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen