Van den Dijssel isolatie
 

Vloerisolatie Bergeijk

vloerisolatie Bergeijk
 
bodemisoaltie Bergeijk

Vloerisolatie en kruipruimte isolatie in Bergeijk

Vloerisolatie en Kruipruimte isolatie met JetSpray

De innovatie en milieuvriendelijke oplossing voor het isoleren van kruipruimtes en vloeren.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende vloerisolatie in Bergeijk? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van vloerisolatie zult u ook profiteren van minder vocht, tocht en koude. De vloer zal warmer aanvoelen omdat er minder warmte verloren gaat.

Dus meer warmte in huis met een geïsoleerde vloer. Een aangenamer woonklimaat is het gevolg.

Vloerisolatie voor uw woning in Bergeijk

Met vloerisolatie in Bergeijk doet u mee aan milieubewust en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Bergeijk is vloer isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen met een nieuwe vloer, maar ook voor uw bestaande woning.

Door het gebruik van Knauf Jetspray kunnen we de onderkant van uw vloer isoleren. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

De kracht van minerale wol, het gemak van een spray

JetSpray is een complete isolatie-oplossing met minerale producten. Deze is speciaal ontwikkeld voor de isolatie van de onderzijde van vloeren van kruipruimtes. De kracht van JetSpray is de combinatie van het gebruik van minerale vezels en het organische bindmiddel. Daardoor is het eenvoudig te verwerken en resulteert in een optimaal leefcomfort in de bovenliggende ruimte.

JetSpray is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om kruipruimtes te isoleren. Het kwaliteitsproduct garandeert een constante, hoge isolatiewaarde gedurende de levensduur van een woning of gebouw. JetSpray is zeer geschikt om aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor thermische lekken worden voorkomen.

Thermische isolatie
De kracht van JetSpray zit in een speciaal ontwikkelde formule in combinatie met een hoogwaardige spuit technologie. Dit zorgt ervoor dat een laagdikte tot 210 mm in één arbeidsgang kan worden aangebracht. Indicatief komt dit overeen met een Rc-waarde van ongeveer 4,7 m2K/W. Deze vloerisolatie zorgt voor een fikse kostenbesparing per jaar op uw energierekening.


Indicatie Rc-waarden Indicatie Rc-waarden

Indicatie Rc-waarden Jetspray

Wat is het verschil tussen bodemisolatie en vloerisolatie?

Beide zijn methoden om uw kruipruimte te isoleren. Echter bij bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte bedekt. Veelal doen we dit met isolatie parels van Neopixels. Bij vloerisolatie wordt de onderkant van een vloer bespoten. De kruipruimte blijft dus vrij.

De meeste kruipruimtes zijn laag en staan erom bekend dat ze moeilijk te isoleren zijn. Met het isolatiesysteem JetSpray is het mogelijk om in ruimtes van amper 50 cm hoogte te werken. Door de grote nauwkeurigheid van de spuitmond kunnen buizen of kabels vrij worden gehouden. Of juist worden opgenomen in de isolatielaag.

Er wordt geen schade toegebracht aan kabels of buizen die zich in de kruipruimte bevinden. Ook plekken die met traditionele isolatiemethoden lastig te isoleren zijn, kunnen met JetSpray uitstekend worden geïsoleerd. JetSpray is daarmee dé vloerisolatie bij uitstek.

De onderkant van de vloer wordt bespoten met een speciale spray van minerale vezels. Zou houdt u plaats over om bijvoorbeeld uw leidingwerk te controleren of uw wijnvoorraad koel te houden.

Ook een houten vloer kan geÏsoleerd worden. In de meeste woningen bevindt de houten vloer zich tussen de beneden verdieping en de eerste verdieping en ook tussen de verdieping en de zolder. Juist deze vloeren zijn met de houten vloerisolatie in de vorm van JetSpray uitstekend te isoleren.

JetSpray behoort tot de ‘Supafil’-familie. Meest bekend is Supafil Cavity voor het na-isoleren van spouwmuren. De Supafil TimberFrame voor houtachtige constructies en Supafil Loft voor niet-beloopbare zolders complementeren het Supafil-assortiment en zijn uitermate geschikt voor alle houten vloeren.

 

 

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte? Of meer weten over de mogelijkheden?
Vul dan het formulier in op deze pagina. Of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over vloerisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Op zoek naar vloerisolatie voor in uw woonplaats? Hier kunt u de juiste link vinden.

Vraag hier een offerte aan

Let op!

Het heeft alleen zin om een aanvraag te doen als jouw woning voldoet aan alle onderstaande punten.

  • Jouw woning staat in Noord-Brabant of Limburg
  • Jouw woning is gebouwd tussen 1930 en 1974
  • Jouw woning is nog niet voorzien van isolatie
  • Jouw woning is aan de buitenzijde niet gestuct

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen